Bizimle iletişime geçin :
Yağı ayıklanmış ve satırla küçük küçük doğranmış dana eti ile domates, köy biberi, sivri biber özel baharatlarla harmanlanır. İncecik açılan hamurun üzerine serilir ve fırına sürülür.
Konya’dan özel getirilen un hazırlanan hamurun üzerine ince çekilmiş dana kıyması ile kırmızı domates, köybiberi, sivri biber, albiber, maydanoz ve özel baharatlar serpilerek hamuru el ile incecik açılır ve 1 metre kadar uzatılıp fırına sürülür.
Hamuru kayık şeklinde açılır ve içerisine özel kaşarımız ile süt dana rize kavurması serilir. 8-10 dakika pişirilir v eve servis edilir.
İsmini Kavurga’dan esinlenerek koyduğumuz pidemiz ince açılan hamurun üstüne bıçak arası etimiz ve etli ekmek kıymasından oluşur. Üzerine özel rendelenmiş kaşar serilir ve fırına sürülür.