Bizimle iletişime geçin :
Konya’dan özel getirilen un hazırlanan hamurun üzerine ince çekilmiş dana kıyması ile kırmızı domates, köybiberi, sivri biber, albiber, maydanoz ve özel baharatlar serpilerek hamuru el ile incecik açılır ve 1 metre kadar uzatılıp fırına sürülür.
Karışımı etli ekmek ile aynı olup tek farkı üzerine inceden özel kaşar serilerek fırına verilmesidir.
Yağı ayıklanmış ve satırla küçük küçük doğranmış dana eti ile domates, köy biberi, sivri biber özel baharatlarla harmanlanır. İncecik açılan hamurun üzerine serilir ve fırına sürülür.
Karışımı bıçak arası ile aynı olup tek farkı üzerine inceden kaşar serilerek fırına verilmesidir.
Bıçak arası ile aynı iç harca sahip olan Mevlana pidemiz farklı olarak kenarları kıvrılır, bir metre uzatılır ve üzerine kaşar rendesi ilave edilerek fırına verilir.
Hamuru kayık şeklinde açılır. İçerisinde özel kaşarımız, özel süt dana rize kavurmamız ve sucuk vardır. 8-10 dakika pişirilip servise sunulur.
Hamuru kayık şeklinde açılır ve içerisine özel kaşarımız ve sucuğumuz serilir. 8-10 dakika pişirilir ve servis edilir.
Hamuru kayık şeklinde açılır ve içerisinde özel kaşarımız vardır. 8-10 dakika pişirilip servis edilir.
Hamuru kayık şeklinde açılır ve içerisine özel kaşarımız ile süt dana rize kavurması serilir. 8-10 dakika pişirilir v eve servis edilir.
İsmini Kavurga’dan esinlenerek koyduğumuz pidemiz ince açılan hamurun üstüne bıçak arası etimiz ve etli ekmek kıymasından oluşur. Üzerine özel rendelenmiş kaşar serilir ve fırına sürülür.
sadece kuşbaşı etten yapılan bir lezzet şöleni
patates kızartması ,domates ve biberle sevris yapılır
dana etli Türlü
patates ile sevris ediliyor
Krep,kıyma ve beşamel sos
KÖRİ SOSLU TAVUK
kıyma yufka yumurta
Tahinli ve fındıklı